Frukost och floristen Sara Wågbrant lockade många tjejer till Skeppsåsgården

Publicerad 2006-10-31

Frukost och floristen Sara Wågbrant lockade många tjejer till Skeppsåsgården-Body-3

Lördag morgon samlades vi ca 25 kvinnor i Skeppsåsgården. Där väntade oss ett stort frukostbord med hembakat bröd, olika pålägg bl.a.. hemgjord marmelad, närproducerade ägg, juice, grönsaker, frukt mm. Vi lät oss väl smaka.

Frukost och floristen Sara Wågbrant lockade många tjejer till Skeppsåsgården-Body-2

Efter en stunds ätande och pratande så var det dags för floristen och juniormästaren Sara Wågbrant att visa oss - som hon själv uttryckte det - lite enkla dekorationer som man lätt kan fixa själv, t ex dekorera sin "gå-bort-present".

Frukost och floristen Sara Wågbrant lockade många tjejer till Skeppsåsgården-Body

Sara visade oss också hur man kan skapa vackra bordsdekorationer. De arrangemang som Sara skapade auktionerades sedan ut.

 


En mycket inspirerande förmiddag där vi säger stort tack till Josefine Hedborg som fixade frukosten och ordnade det hela samt ett stort tack till Sara Wågbrant för att hon delade med sig av sitt yrkeskunnande, inspiration och entusiasm för att skapa vackra arrangemang med blommor.

Sara vann Svenska juniormästerskapen för florister för några helger sedan och Corren var och intervjuade henne i samband med tjejfrukosten i Skeppsåsgården. Läs correns artikel...

 
Frukost och floristen Sara Wågbrant lockade många tjejer till Skeppsåsgården-Main
Florist Sara Wågbrant, som har sina rötter i Skeppsås, visar hur man fixar vackra blomsterdekorationer
 
Skeppsås Hembygdsförening