VAD FINNS DET EGENTLIGEN FÖR RESURSER RUNT KNUTEN?

Publicerad 2015-05-20

Visste ni att det fanns två scrapbookingspecialister, varav en även säljer material i Normlösa. Det finns fågelexperter, massörer och äventyrare och man kan köpa ägg, honung, svamp och antikviteter bara i Normlösa.

För att inte tala om musikstudion i Hagalund! Sommaren 2014 besöktes Normlösa av den japanska pop-artisten Sugie (sugieyurika.com) som spelade in låtar till sitt debutalbum i Studio Lyckan. Studio Lyckan (https://www.facebook.com/studiolyckan) är sedan 2008 lokaliserad till Normlösa drivs av Jörgen Wärnström från Cloudberry Jam, ett av banden som gjorde svensk popmusik känd i Japan på 90-talet. Sugie och hennes grupp (allt som allt 9 personer) övernattade på Skänninge stadshotell och bjöds bland annat på svenskt smörgåsbord från Sjögestad motell, något som var mycket uppskattat av de japanska gästerna. Under sitt besök i Normlösa spelade Sugie också in en video till en av sina låtar med scener från både Normlösa och Skänninge.


Jag och hembygdsföreningen i Normlösa vill försöka sammanställa våra LOKALA RESURSER i Normlösa by med omnejd. Visst vore det fantastiskt att veta mer om vad som finns runt hörnet så att vi kan nyttja och hjälpa varandra mera! Så småningom kan det bli en länk på bypasset och ett häfte man kan dela ut på aktiviteter som anordnas i byarna.

Men vi behöver hjälp! Har ni företag/ något ni vill erbjuda, varor eller tjänst eller specialkunskap som ni skulle vilja sälja, byta mot andra tjänster eller bara informera om, så skicka en kort text till mig med beskrivning av varan/tjänsten mm är samt kontaktuppgifter: charlotta.davidsson@gmail.com eller 076-6394789 så snart som möjligt!

 
 
Normlösa Hembygdsförening